Say something


ShoutMix chat widget

Friday, September 23, 2011

Aku,Foto dan Kamera

4.43am......

Bau best housemate aku masak tapi still mata aku segar lagi.Bab kata org pagi masih muda(betul ke?)
Anywho..aku duk belek2 laa gambar aku shot time ngan talent dulu,bang!!!jumpa plak gambar sorang talent nie...

Apelagi..tangan ku mula terasa kegatalan beliau untuk mengedit.So edit punya edit laa.Bila upload dlm fb cam biasa laa,xckup cantik sgt.So aku try upload thruu http://500px.com,sekali fuhhhh!!!Marvelous

Trasa kecerahan di mataku ini.Aku rasa cam biasa jer edit.Mmg xelok sgt laa utk update through fb.Skadar nk tgk gambar biasa ok la.Jadi aku pn nk share la ngan korang pic aku snap bersama talent

    Anis Afifi di kelantan sebelum raya (lama dah pic niee...baru nk share...= =')


Utk resolution maxima 

Tu jer kot nk share
Sambil aku try hack firmware dslr nie..nk update psal movie recording plk
until next time

daa~~

3 comments:

  1. waaa...cun la capik...sapo nie??gewe ko??ehehehe..:P

    ReplyDelete
  2. uishh...bukey gewe niee..saim jahh..talent snap gambar..hehee...^^

    ReplyDelete

wibiya widget